Connect with us

Kitap

Franz Kafka-Dava

Published

on

Franz Kafka-Dava

Bir sabah kalktığında hakkında dava açıldığını öğrenen, suçunun ne olduğunu bir türlü öğrenemeyen, davanın savcısının ve yargıcının kim olduğunu bilmeyen, önce umursamaz ama sonrasında saplantılı hale gelen Josef K.

 

Uzun süredir okumayı ertelediğim bir kitaptı ama hiç gerek yokmuş. Cümle yapısı basit, akıcı ve kendi için ” durma oku beni ” dedirten bir kitap. Dönüşüm kitabını beğendiyseniz buna da vakit ayırmalısınız.

İyi okumalar .

Gidilecek yollar, okunacak kitaplar, izlenecek filmler sınırsız ve ucu açık. Nefes alacağımız sayı bile belli dedik. Başladık gezmeye, okumaya, gözlemlemeye… Gezdikçe çoğaldık, okudukça bilinçlendik ve izleyip, gözlemledikçe çevremizde devasa olarak nitelenen sorunları, sıkıntıları !!! minnacık görmeye başladık ve sonuç olarak birlikte huzur bulduk. İnsan bu zamanda başka ne ister ki ! Dünya ne büyük biz insanlar ne kadar küçük demeye ara vermeden devam ettik. Kim bilir hayatımızın sonuna kadar daha ne kadar çok söyleyeceğiz. Franz Kafka ne kadar güzel demiş. ‘’Ölümün olduğu bu dünyada, hiçbir şey çok da ciddi değildir aslında."Öncelikle sağlığımızın değerini bilip, kendimize iyi davranalım ve yatırım yapalım. Geze, göre ne tür yaşamlar varmış tanıklık edelim. Hayatınızı istediğiniz şekilde yaşamanız dileğiyle.Mutlu ve her zaman umutlu kalın .

Continue Reading