Connect with us

Lezzet Durakları

Smeh Cafe & Börek/İstanbul

Published

on

Boşnak Börek Evi  (Gülümseten Lezzet)

Geçen günlerde açılış  vesilesi ile Smeh Cafe’ye uğradık. Çok şirin, sıcak, insanın keyfini yerine getiren, samimi bir mekan ve olmazsa olmazımız personeli çok güler yüzlü. Damakta kalan tatlar da çok başarılı.

Gidince neler yiyebiliriz mi dediniz ? Boşnak börek çeşitleri, zeytinyağlılar, yöresel lezzetler, soğuk sandviç çeşitleri, ana yemekler, tatlı ve salata çeşitleri sizi bekliyor olacak.

Ürün  yelpazesi içinde börek çeşitlerinden tatma imkanımız oldu. Hepsi güzeldi ama en çok Etli Boşnak Mantısı ve ıspanaklı böreği sevdim dersem yeridir. Sıcacık, tazecik ve yanında da çay 🙂 Etli Boşnak Mantısı’nı alıp eve götürüp üzerine sarmısaklı yoğurt dökerek lezzetine lezzet katmakta mümkün 🙂

Yolunuz düşerse yeni bir lezzet durağı keşfetmiş olursunuz.  Yolunuz  düşmezse de bu lezzetleri tatmak için bir kere de olsa mutlaka uğrayın. Sonrasında zaten uğrak yeriniz olur.

Küçük bir bilgi. Özel günleriniz için sipariş alıyorlar. Ayrıca evlere ve iş yerlerine paket servisi sunuyorlar.

Güzel tatlarla karşılaşmak adına Smeh Smeh diyelim 🙂

Yeni yerleri/lezzetleri keşfetmeniz dileğiyle.

Adres : Altayçeşme Mah. Tango Kule Efe Boz SK. C BLOK NO: 31/H   Maltepe / İstanbul

 www.smehborek.com

Diğer gezi yazılarımıza ilişkin fotoğraflara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.facebook.com/gezipduru

https://www.instagram.com/ozgezipduru/

Gidilecek yollar, okunacak kitaplar, izlenecek filmler sınırsız ve ucu açık. Nefes alacağımız sayı bile belli dedik. Başladık gezmeye, okumaya, gözlemlemeye… Gezdikçe çoğaldık, okudukça bilinçlendik ve izleyip, gözlemledikçe çevremizde devasa olarak nitelenen sorunları, sıkıntıları !!! minnacık görmeye başladık ve sonuç olarak birlikte huzur bulduk. İnsan bu zamanda başka ne ister ki ! Dünya ne büyük biz insanlar ne kadar küçük demeye ara vermeden devam ettik. Kim bilir hayatımızın sonuna kadar daha ne kadar çok söyleyeceğiz. Franz Kafka ne kadar güzel demiş. ‘’Ölümün olduğu bu dünyada, hiçbir şey çok da ciddi değildir aslında."Öncelikle sağlığımızın değerini bilip, kendimize iyi davranalım ve yatırım yapalım. Geze, göre ne tür yaşamlar varmış tanıklık edelim. Hayatınızı istediğiniz şekilde yaşamanız dileğiyle.Mutlu ve her zaman umutlu kalın .